Veebipood Overstock alustas Bitcoinide aksepteerimist

Overstock.com alustas Bitcoinide aksepteerimist, mis teeb temast esimese omasuguste seas.

Detsembrist alates on Overstocki avatud mõtlemisega juht, Patrick Byrne rääkinud avalikult kõigile, et millalgi järgmise kuue kuu jooksul hakkab tema firma Bitcoine vastu võtma. Aga tuli välja, et ta on kannatamatu mees ning juba eelmisel teisipäeval sooritati esimene proovi tehing Bitcoini makse abil. Selleks kasutati San Francisco startupi Coinbase teenuseid. Sellest päevast kuni tänaseni on Overstocki insenerid teinud kõva tööd selle nimel, et pood kenasti tööle saada. Byrne soovis esimene olla ning pingutas selle nimel.

Mõned minutid tagasi (09.01.14 13:47) alustas Overstock.com iga ostu puhul Bitcoinide aksepteerimist. Nüüd saab Bitcoinide eest osta  telekatest riieteni, baarivarustusest segistini.

Coinbase kaasasutajad Fred Ehrsam (vasakul) ja Brian Armstrong.

AllikasAdd a comment