Dell võtab nüüd vastu ka bitcoine

“Dell on nüüd maailma suurim ettevõte mis võtab vastu bitcoine,” sedasi andis tuntud arvutitootja looja, Michael Dell esmakordselt teada 18. juulil Twitteri vahendusel.

Selleks, et veidi reklaami teha teeb Dell Alienware nimelisele brändile mõnda aega 10% allahindluse kõigile kes tasuvad bitcoinides. Samas bitcoinides on võimalik tasuda nüüd kõigi Delli poolt toodetavate asjade eest, arvutitest kaamerateni välja.

Kindlasti annab see otsus ka arvutitootjale juba lähemal ajal kasumis tunda, seda on nähtud ka varasemalt teiste suurettevõtete puhul kes krüptoraha aktsepteerima on hakanud. Ka Michael Dell ise on öelnud, et tegi oma otsuse lähtuvalt tarbijate soovist.

Dell on pannud oma veebilehele ka lühikese õpetuse ja video kuidas bitcoiniga oma kauba eest maksta.

Siiski peab mainima, et euroopas veel kahjuks krüptorahas Dellile kauba eest maksta ei saa. Sellest millal seda teha saab pole Dell veel teatanud.

Peale Delli on hakanud aktsepteerima bitcoini viimastel kuudel ka mitmed teised suured ettevõtted. Selle aasta algusest peale võtab bitcoine vastu e-kaubamaja Overstock.com kes juba 2 kuud hiljem oli müünud 1 miljoni dollari väärtuses kaupa bitcoinides. 29. mail lisandus side ja satellittelevisiooni ettevõte Dish, broneerimislehekülg Expedia jne. Viimastel kuudel on lisandunud pidevalt mõni uus hiiglaslik ettevõte mis on eelmisest veelgi suurem.

Milline tuntud kaubamärk  järgmisena siia nimekirja lisandub?

Allikad:
Dell
Coindesk
techcruchAdd a comment