09.03 2017 toimub Tallinnas plokiahela tehnoloogia konverents

9. märtsil toimub Tallinnas, Meritoni hotellis plokiahela tehnoloogiatele ja krüptorahadele pühendatud konverents. Viimane suurem krüptorahadega seotud üritus toimus 2 aastat tagasi 21. veebruaril umbes 100 külalisega Coinfest Estonia: http://coinfestestonia.org/

Järgnev konverents on rohkem pühendatud plokiahela ning krüptorahade kasutusele ja ärilistele rakendustele. Oma esinemise on juba kinnitanud Eesti e-residentsuse projektijuht Kaspar Korjus, Poola IBMi juhtivinsener Karolina Marzantowicz, Bitcoin Foundationi asutaja ja krüptorahade uurija Jon Matonis ja plokiahelal põhineva oksjoni keskkonna arendaja Lasha Antadze. Esitlustel käsitletakse teemasid nagu valitsuse poolsed projektid (Govtech), privaat ja avalikud plokiahelad panganduses, vahetuskeskkonnad, kauplemine, logistika, kaubandus ning sotsiaal sektor. Külalistele on avatud ka näituse tsoon, kus ettevõtted saavad esitleda nende loodud tark- või riistvara plokiahela valdkonnas.

Ürituse korraldajad on juba organiseerinud samalaadsed plokiahela konverentsid Venemaal, Ukrainas ja Tsehhis.

“Kui me aastal 2015 tegime plokiahela tehnoloogiatega tutvust ei osanud me esialgu arvata, et see asi nii võimsaks kasvab. Peale konverentse Moskvas, Kiievis ja Prahas oleme leidnud väga head partnerid ning mitmeid avalikke esinejaid, kellest mõni saabub ka Tallinnasse.”: sõnas Pavel Likhomanov, ürituse peakuraator.

Täpsemad ürituse detailid ja informatsioon ürituse ametlikult lehel.

Üritusest on ka facebooki event.

Korraldajate facebooki leht.

Eesti Krüptoraha Liit on ürituse korralduspartner.

 

Pressiteate inglisekeelne koopia:

Tallinn will host the first large conference devoted to Blockchain and cryptocurrencies  On March 9, 2017, Tallinn will host the conference dedicated to the blockchain application in business and management – Blockchain & Bitcoin Conference Tallinn. IBM and Bitcoin Foundation managers as well as e-Residency and e-Auction projects representatives have already confirmed their participation. This was reported by event organizers that held a lot of similar conferences in Russia, Ukraine and the Czech Republic.

Participants include Kaspar Korjus, Managing Director of the world’s first international identification platform, whose name is on the first place in Forbes fintech rating. Others speakers are: Karolina Marzantowicz, IBM leading engineer (Poland), Jon Matonis, researcher of electronic currency and founder of Bitcoin Foundation, and Lasha Antadze, developer of blockchain-based electronic auctions on public property lease and sale.

Along with conference guests, they will discuss government control projects (Govtech), as well as private and open blockchains for banking management, exchange trade, logistics, retail and social sector.

Visitors will be able to attend the exhibition zone, where companies present their software and equipment for the bitcoin industry. “Becoming interested in blockchain in 2015, we haven’t even supposed how comprehensive it would be in a year. After conferences in Moscow, Kiev and Prague, we have found a lot of partners and permanent speakers. Many of them will come with us in Tallinn,” said Pavel Likhomanov, event curator.

Details and registration on the website.Add a comment