Poelettidele jõudis esimene eestikeelne raamat krüptorahandusest!

 

Eilsest on saadaval nii Apollo kui Rahva-raamatu poodides Asse Sauga poolt loodud värske raamat “Kõik sai alguse Bitcoinist”. Raamat on esimene eestikeelne väljaanne krüptorahandusest ning selgitab lihtsas keeles lahti keerulised krüptorahade tehnoloogiad, toob näited, elulisi lugusi ning räägib, mis saab tulevikust.

Tihti on üks peamisi probleeme krüptoraha tehnoloogiatest aru saamisel see, et infot on kaootiliselt ning meeletult palju just inglisekeeles. Kuid kuna tegemist võrdlemisi keerulise valdkonnaga on oluline, et info oleks saadaval ka oma enda emakeeles. See raamat püüab seda eesmärki täita – filtreerib välja just selle kõige olulisema ning toob lugejateni info lihtsas eestikeeles.

Soodushinnaga on raamat tellitav otse kirjastuse kodulehelt: http://www.paradiisbooks.ee/

29-ndal mail kell 18:00 toimub Solarise Apollos raamatu esitlus.Add a comment