Kinnitage Oma Turvavööd; Plokiahel on Stardivalmis

Tony SagamiKõige suurem viga, mida ma näen krüptoinvestoreid tegemas, on see, et 100% nende tähelepanust (ja rahast) on suunatud krüptocoinidele nagu Bitcoin ja Ethereum ning 0% sellele tehnoloogiale, mis teeb krüptorahad üldse võimalikuks.

Ma räägin loomulikult plokiahelast.

Plokiahela tehnoloogia on krüptorahade vundament, mille revolutsiooniline uuendus seisneb selles, et informatsioon on jagatud, aga mitte kopeeritud. Plokiahel on ahel “plokkidest” (digitaalne informatsioon), mis on salvestatud avalikku andmebaasi (“ahelasse”).

Plokiahela eesmärk on võimaldada digitaalse informatsiooni salvestamist ja jaotamist, aga mitte selle muutmist. See võltsimiskindel salvestamis funktsioon on see, mis loob plokiahela jaoks piiramatuid võimalusi ja selle kasutamine on kiiresti tõusmas.

MIT Technology Review, mis ennustab, et plokiahel muutub sellel aastal tavatehnoloogiaks, näeb ka ette, et 2019. aastal hakatakse seda olulisel määral kasutusele võtma.

“2017. aastal oli plokiahela tehnoloogia revolutsioon, mis oli loodud olemasolevat globaalset finantsvõrgustikku uppi lööma. 2018. aastal oli ta pettumus. Aga 2019. aastal hakkab plokiahela tehnoloogia muutuma tavapäraseks.”

Tavapäraseks? Teiste sõnadega tähendab see, et plokiahela kasutamine muutub samavõrd levinuks kui e-kirjade saatmine ja internetis surfamine – nii tavaliseks, et me isegi ei mõtle sellele enam.

MIT Technology Review arvab, et plokiahelat ootab ees revolutsiooni korraldamine tervishoiu, logistika, meelelahutuse, panganduse ja jaemüügi valdkondades.

Weiss Krüptoraha Portfell (EST)!

Põhineb maailma esimestel ja ainukestel krüptovaluutade reitingutel. Toetub 47 aasta kogemustele ja kõrgtasemel arvuti mudelile, mis analüüsib tuhandeid andme punkte!

Lisainfo

Sisuturundus

Näiteks on hakanud maailma suurimad jaemüüjad juba praegu plokiahelat oma operatiivtegevusse kaasama. Näiteks Walmart on plokiahelale juba täispanuse teinud, muutes ta osaks oma globaalsest logistikast. MIT Technology Review selgitab:

“Walmart testib privaatse plokiahelasüsteemi võimekust, kasutades seda toiduvarude logistika jälgijana. Ta on öelnud, et hakkab 2019. aastal seda süsteemi kasutama ja levivad jutud, et Walmart on lisaks käskinud oma varustajatel selle programmiga hiljemalt selle aasta septembriks liituda.”

Ka Amazon on plokiahela-liikumisega kaasa läinud. Ta pakub nüüd läbi Amazon Web Services-i ehk AWS-i kahte plokiahela-põhist teenust:

  • Amazon Quantum Ledger Database-i (Amazoni Kvantpearaamatu Andmebaasi)
  • Amazon Managed Blockchaini (Amazoni Poolt Juhitud Plokiahelat)

Nende kahe teenuse potentsiaal on nii suur, et nad võivad lõpuks varjutada Amazoni tohutu jaemüügitegevuse. Las ma toonitan; SEE JUBA ÜTLEB MIDAGI!Amazoni juhitud plokiahelateenus lubab kasutajatel plokiahelavõrgustikke luua ning kvantpearaamatu andmebaas pakub oma klientidele võimalust oma Amazoni plokiahelavõrgustiku tegevusest koopia teha. Nad kasutavad keerulist analüütikat, et oma äri optimiseerida.

Kui te juba omate Amazoni või Walmarti osakuid, õnnitlen ma teid hea valiku puhul. Aga suurimaid kasumeid hakkate te teenima plokiahela, mitte jaemüügi tõttu.

Probleem on see, et mõlemad firmad on nii hiiglaslikud, et nende plokiahela-projektid jäävad nende esmase äritegevuse varju.

Selleks, et plokiahelast teie elu muutvaid kasumeid saada, peate te otsima firmasid, kes loovad plokiahela infrastruktuuri tööriistu.

Need on täpselt seda tüüpi firmad, mida ma soovitan oma uues Weissi Krüptoinvestori uudiskirjas ja millele ma ennustan 500%-list, 1000%-list või isegi suuremat kasvu.

Parimate soovidega,
Tony

Artikkel – Weiss Ratings

Tõlge ja Eesti ametlik esindaja:

Lucreds Plus OÜAdd a comment